Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

"Αποκλεισμένοι οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες" τονίστηκε σε εκδήλωση της ΟΕΒΕΜ που στήριξε το Επιμελητήριο Μαγνησίας

"Αποκλεισμένοι οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες" τονίστηκε σε εκδήλωση της ΟΕΒΕΜ που στήριξε το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ο αποκλεισμός των ΜμΕ από τις Τράπεζες, ένα από τα βασικότερα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες στην Μετά-Covid-19 Εποχή, τονίστηκε στην χθεσινή ημερίδα της ΟΕΒΕΜ που πραγματοποιήθηκε στο Domotel ΞΕΝΙΑ Βόλου.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, το παρών έδωσε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο οποίος και σημείωσε το κλίμα αβεβαιότητας στο οποίο καλούνται να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις, οι οποίες και είναι αποκλεισμένες από το τραπεζικό σύστημα κατά 93%.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, εξέφρασε τους φόβους του για νέα λουκέτα στην αγορά και μίλησε για το δυσβάσταχτο ενεργειακό κόστος των επιχειρήσεων, που αυτή την ώρα αποτελεί το 45 με 50% του κόστους παραγωγής προϊόντων, το οποίο και δεν μπορεί να μετακυληθεί στην κατανάλωση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δράσεις εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, όπως η συμμετοχή επιχειρήσεων της Μαγνησίας στην έκθεση Anuga, την στήριξη του «Yachting Volos», το οποίο και επισκέφθηκαν πάνω από 10.000 πολίτες, αλλά και εκδηλώσεων σαν την χθεσινή για τις τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Υφυπουργός στον πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο καθηγητής Οικονομικών στο Π.Θ. Μιχάλης Ζουμπουλάκης και η Πρόεδρος ΑΕΔΕΠ Ιωάννα Κιντά.

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR