Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Στην σκιά της Omikron η συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Μαγνησίας-Αθανάσιου Λιούπη

Στην σκιά της Omikron η συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Μαγνησίας-Αθανάσιου Λιούπη

Οι εκρηκτικές διαστάσεις που έχει λάβει η μετάλλαξη Omicron και στη χώρα μας και οι επιπτώσεις που θα έχει αυτή, τόσο σε υγειονομικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχαν ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κ. Αθανάσιος Λιούπης με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη.

Ο τοπικός βουλευτής επισκεπτόμενος τον κ. Μπασδάνη στο γραφείο του εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το κλίμα ομόνοιας και αγαστής συνεργασίας που καλλιεργεί η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας με τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και τις Επαγγελματικές Ομοσπονδίες, αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζει γι’ αυτό με τα υπόλοιπα θεσσαλικά Επιμελητήρια και τα Επιμελητήρια Ημαθίας και Φθιώτιδας.

Ταυτόχρονα ο κ. Λιούπης υπογράμμισε την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά, υποστηρίζοντας ότι η υγειονομική κρίση ιστορικά θα μπει σε νέα τροχιά, εκφράζοντας ταυτόχρονα την πεποίθησή του και για αλλαγή του οικονομικού κλίματος το 2022.

Οι δύο άνδρες που διατηρούν μία άριστη συνεργασία συνομίλησαν και για θέματα που άπτονται την επιχειρηματική κοινότητα της Μαγνησίας, με τον κ. Λιούπη να δηλώνει αρωγός σε κάθε προσπάθεια εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR