Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης Κρητικών Προϊόντων Στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας 27 & 28 Μαϊου

Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης Κρητικών Προϊόντων Στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας 27 & 28 Μαϊου

 

Τη μοναδική ευκαιρία να προμηθευτούν φρέσκα και μεταποιημένα κρητικά αγροτικά προσόντα, απευθείας από τους παραγωγούς, θα έχουν όσοι εκπρόσωποι ξενοδοχείων και δικτύων διανομής τροφίμων – SUPER MARKET συμμετάσχουν στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 27 και 28 Μαΐου.

Το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ θα περιλαμβάνει προκαθορισμένες ΔΩΡΕΑΝ ημίωρες συναντήσεις (Β2Β) μεταξύ των δύο πλευρών, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, καθώς και παράλληλες δράσεις, για γνωριμία με τα κρητικά προϊόντα.

Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός διοργανώνουν τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων και υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ) και της Περιφέρειας Κρήτης.

 Η αποδοχή της  σχετικής πρότασης των τεσσάρων Επιμελητηρίων της Κρήτης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη έχει ως στόχο τη διασύνδεση της Κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό και έχει την έμπρακτη συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, αλλά απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης μέχρι την Παρασκευή 6 Μαΐου στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου www.ebeh.gr ή στον σύνδεσμο  https://aitiseis.ebeh.gr/pagkritio-forum-athina

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπεύθυνη, κα Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034, 247039, 247047, stefanoudaki@ebeh.gr, forum@ebeh.gr

 

 

 

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR