Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Διάκριση τοπικής επιχείρησης-μέλους του Επιμελητηρίου Μαγνησίας σε διεθνές επίπεδο

Διάκριση τοπικής επιχείρησης-μέλους του Επιμελητηρίου Μαγνησίας σε διεθνές επίπεδο

Μία ακόμη νεοφυής επιχείρηση-μέλος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στον χώρο του ελαιολάδου διακρίθηκε σε διεθνή διαγωνισμό για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Πρόκειται για την εταιρεία “Kallistefi Olive Gems” που μέσα σε τέσσερα χρόνια από την έναρξη λειτουργίας της στην περιοχή της Ν. Ιωνίας Βόλου κατάφερε να εξελιχθεί και να ανέλθει στο βάθρο των ποιοτικότερων εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Να σημειωθεί ότι η “Kallistefi Olive Gems” του κ. Νικόλαου Γκόμα, ως μέλος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας συμμετείχε στις εκθέσεις “Foodexpo 2022” τον περασμένο Μάρτιο, αλλά και πρόσφατα στην “Oliocapitale 2022” που πραγματοποιήθηκε 13 με 15 Μαΐου στην Τεργέστη της Ιταλίας.

Το επόμενο βήμα, η βράβευση του “Elikto” με χάλκινο βραβείο ποιότητας στο 7ο διεθνές διαγωνισμό ελαιολάδου ATHENA IOOC 2022. Η τελετή απονομής των βραβείων του διεθνούς διαγωνισμού στους παραγωγούς ελαιολάδου και τις εταιρείες που κατάφεραν να διακριθούν για την ποιότητα των εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων τους πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο την Κυριακή 29 Μαΐου.

Ο κ. Γκόμας εξέφρασε και δημόσια την χαρά του που για 2η συνεχόμενη χρονιά δέχτηκε βραβείο για την ποιότητα του προϊόντος της εταιρείας που επιχειρεί στην Μαγνησία. Όπως σημείωσε «Το Elikto, απέσπασε χάλκινο βραβείο ποιότητας, αναδεικνύοντας την επιμονή της εταιρείας στην κορυφαία ποιότητα. Και αυτή η διάκριση, συντάσσεται με την προσπάθεια όλων των παραγωγών και των εταιρειών της Ελλάδας, με κοινό όραμα να αναδείξουμε τελικά όλοι μαζί το Ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ως ένα από τα καλύτερα του κόσμου.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να προβάλλουμε διεθνώς τις ιδιαίτερες τοπικές ποικιλίες ελιάς και ελαιολάδου που ευδοκιμεί και παράγεται στην περιοχή μας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό».

Την ευαρέσκειά του για την τιμητική διάκριση που έλαβε τοπική επιχείρηση εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Όπως υπογράμμισε «μόνο ικανοποίηση μπορούμε να αισθανθούμε για την τιμητική διάκριση μίας εταιρείας που επιχειρεί στην περιοχή μας. Στην καρδιά της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, το 2018, ο κ. Γκόμας τόλμησε να κάνει το βήμα της δημιουργίας μίας νεοφυούς επιχείρησης. Αξίζουν συγχαρητήρια στην “Kallistefi Olive Gems”  που αποτελεί παράδειγμα για όλους τις υπόλοιπες τοπικές επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα, προάγοντας την ποιότητα και προβάλλοντας την τοπική επιχειρηματικότητα τόσο σε εγχώριο, όσο και σε διεθνές επίπεδο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Elikto, βραβεύεται για 2η συνεχόμενη χρονιά με το ειδικό βραβείο ως το καλύτερο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο τόσο σε επίπεδο Μαγνησίας, όσο και σε επίπεδο Θεσσαλίας.

 

 

 

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR