Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στα Ανοιχτά Εργαστήρια της Δ.Υ.Π.Α ΕΠΑΣ Βόλου

Στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στα Ανοιχτά Εργαστήρια της Δ.Υ.Π.Α ΕΠΑΣ Βόλου

Την θερμή στήριξή του στα Ανοιχτά Εργαστήρια τα οποία οργάνωσε στα τέλη Μαΐου η Δ.Υ.Π.Α ΕΠΑΣ Βόλου (πρώην ΟΑΕΔ), παρείχε το Επιμελητήριο Μαγνησίας, ενισχύοντας τα αποτελέσματα ενεργητικών πολιτικών στην αγορά εργασίας.

Σκοπός των Ανοιχτών Εργαστηρίων στους χώρους της Κιβωτού του Κόσμου στο Διμήνι, ήταν να προβληθούν τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής εκπαίδευσης των σχολών της Δ.Υ.Π.Α – Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (πρώην ΟΑΕΔ) και ιδιαίτερα τα οφέλη του επιτυχημένου δυικού συστήματος, εκμάθησης και πρακτικής μάθησης σε επιχειρήσεις κλπ.

"Ειδικότητες με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας, νέοι και νέες με χρήσιμα εφόδια για τον εργασιακό τους βίο, έρχονται να απαντήσουν στις ανάγκες της επιχειρηματικότητας, ενισχύοντας την απασχόληση και την ανάπτυξη.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, ανέφερε στον χαιρετισμό του στις εκδηλώσεις, ο εκπρόσωπός του, Αντιπρόεδρος κ. Αριστείδης Σαββάκης, υποστηρίζει συνειδητά και σταθερά το σημαντικό έργο των Σχολών Μαθητείας, Δ.Υ.Π.Α ΕΠΑΣ Βόλου (πρώην ΟΑΕΔ),  και σε κάθε περίπτωση θα βρίσκεται αρωγός στην ανάπτυξη του θεσμού."

 

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR