Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας αρωγός στους πληγέντες επιχειρηματίες

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας αρωγός στους πληγέντες επιχειρηματίες

Επαφές τόσο με επαγγελματίες που επλήγησαν από την νεροποντή της 14ης Αυγούστου, όσο και με την Διοίκηση της Π.Υ. Βόλου πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ώστε να ενημερωθεί για το μέγεθος της καταστροφής που υπέστησαν στις επιχειρήσεις τους.

Μετά τη συνεργασία που είχε ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αριστείδης Σαββάκης με το Πυροσβεστικό Σώμα, προκύπτει ότι μέχρι και αυτή την ώρα 20 επιχειρήσεις (η πλειοψηφία αυτών στη συνοικία της Νεάπολης), αλλά και 6 κατοικίες έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Γι’ αυτό άλλωστε, προσωπικά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστο Τριαντόπουλο, ώστε να υπάρξει στήριξη των επαγγελματιών και αποκατάσταση των επιχειρήσεων όπου χρειάζεται.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας καλεί όλους τους επαγγελματίες-μέλη του, που έχουν πληγεί από τα πλημμυρικά φαινόμενα, να απευθυνθούν στην Π.Υ. ώστε να δηλώσουν το συμβάν, καθώς η καταγραφή συνεχίζεται και εν συνεχεία να κάνουν την σχετική αίτηση αποζημίωσης στον Δήμο Βόλου και στην αρμόδια Διεύθυνση Οικονομικών.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR