Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Πετυχημένη η παρουσία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην «SIAL PARIS 2022»

Πετυχημένη η παρουσία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην «SIAL PARIS 2022»

Καθόλα πετυχημένη ήταν η παρουσία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SIAL PARIS 2022» που διοργανώθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας και ολοκληρώθηκε χθες.

Το παρών στην διεθνή έκθεση έδωσε και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς ο οποίος και επισκέφθηκε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και είχε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Βασίλη Ζαχείλα για θέματα που άπτονται του εμπορίου και της προώθησης αγροτικών προϊόντων τόσο εγχώρια, όσο και στο εξωτερικό.

Ο κ. Γεωργαντάς δήλωσε ενθουσιασμένος με την μαγνησιώτικη παρουσία, καθώς δόθηκε έτσι το στίγμα της ελληνικής αγροτικής παραγωγής και όχι μόνο στην γαλλική πρωτεύουσα.

Υπενθυμίζεται ότι η SIAL PARIS είναι μια παγκόσμια διοργάνωση, που πραγματοποιείται ανά δύο χρόνια και έχει αναδειχθεί σε ένα διεθνές φόρουμ όπου ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τόσο παραδοσιακά προϊόντα από όλο τον κόσμο, όσο και νέα, βασισμένα στις καινούργιες διατροφικές ανάγκες, τα οποία αναμένεται να κυριαρχήσουν στην παγκόσμια ζήτηση τα επόμενα έτη.

Κατά την φετινή διοργάνωση το Επιμελητήριο Μαγνησίας συμμετείχε με επτά επιχειρήσεις-μέλη του και συγκεκριμένα ήταν οι εξής:

-QUARTET ΑΕ (ΓΚΟΦΡΕΤΟΠΟΙΪΑ)
-ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΟΝ. ΙΚΕ (ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ, ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ)
-Κ.ΜΑΚΑΝΙΚΑΣ ΙΚΕ (ΧΟΝΔΡ.ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ, ΚΕΛΥΦΩΤΟΥ ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΗΧ/ΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡ/ΤΩΝ ΤΟΥΣ)
-ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΕΜΠΟΡΙΑ ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ)
-ΦΩΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΕΜΠΟΡΙΟ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΞΗΡΩΝ  ΚΑΡΠΩΝ)
-ΒΗΛΑΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ (ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ)
- ΜΥΛΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΣΑΓΙΟΥ-ΒΟΤΑΝΩΝ).

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας για ακόμη μία φορά αποδεικνύει έμπρακτα ότι στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις, με στόχο την προβολή και προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, σε διεθνές επίπεδο.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR