Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Περιοδεία κυβερνητικού κλιμακίου στη Θεσσαλία: Στο τραπέζι θέματα αγοράς και μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Περιοδεία κυβερνητικού κλιμακίου στη Θεσσαλία: Στο τραπέζι θέματα αγοράς και μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Συνάντηση με εκπροσώπους των Επιμελητηρίων Θεσσαλίας είχε το πρωί της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Αδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο περιοδείας του πρωθυπουργού και κυβερνητικού κλιμακίου στη Θεσσαλία.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη «αφού τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, ο Υπουργός ζήτησε την βοήθεια των Επιμελητηρίων για μια συζήτηση ώστε να καταρτιστεί ένα σχέδιο στήριξης και ολικής επαναφοράς στο δρόμο της ανάπτυξης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων».

Ο κ. Μπασδάνης, αφού τον ευχαρίστησε, εξέφρασε την επιθυμία να έχει το ίδιο χαρτοφυλάκιο στη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει, μετά και την άψογη συνεργασία των τελευταίων χρόνων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, παρουσία και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, αλλά και του Υφυπουργού Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολου Βασυρόπουλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας τόνισε ότι «σε επίπεδο περιφέρειας Θεσσαλίας τα Επιμελητήρια είναι έτοιμα για να υποβάλουν στοχευμένες προτάσεις ως προς την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Επανέλαβε ωστόσο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις εξ αιτίας του ενεργειακού κόστους και της χαμηλής κατανάλωσης λόγω του πληθωρισμού, αλλά και το γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα τα λουκέτα έχουν αυξηθεί ανησυχητικά.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ακόμη ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Ν. Ιωνίας κ. Απόστολος Οντόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνος Τσουράπας, ο αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΜ κ. Νίκος Πλουμιστός και ο Γενικός Γραμματεάς του ΣΙΣΑΜ κ. Δημήτρης Αποστολόπουλος, οι οποίοι έκαναν τις δικές τους παρεμβάσεις.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR