Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Μαζικό κάλεσμα για τη "Λευκή Νύχτα"

Μαζικό κάλεσμα για τη "Λευκή Νύχτα"

Κάλεσμα για συμμετοχή όλων στη «Λευκή Νύχτα», ένα θεσμό που διοργανώνεται για 4η συνεχή φορά στην εμπορική αγορά του Βόλου έκαναν σε συνάντησή τους το μεσημέρι της Πέμπτης 31 Αυγούστου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Ν. Ιωνίας Απόστολος Οντόπουλος, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του ΕΣΒ κ. Απόστολος Δαλιάνης και ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας του δήμου Βόλου Μιχάλης Καπουρνιώτης.

Πλήθος εκδηλώσεων κατά μήκος ολόκληρης της εμπορικής αγοράς, σημαντικές προσφορές σε όλα τα τοπικά καταστήματα, μουσικές με τις οποίες καλωσορίζουμε τη νέα σεζόν είναι μερικά μόνα από τα events που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρεθούν στο κέντρο της πόλης.

Για την τονωτική ένεση στο τζίρο των καταστημάτων και την πνοή που δίνει στην πόλη μίλησε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ένας εκ των συνδιοργανωτών της εκδήλωσης. «Έχοντας την εμπειρία των προηγούμενων ετών, συμπλήρωσε ο κ. Μπασδάνης, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι οι χιλιάδες επισκέπτες που θα βρεθούν αύριο το βράδυ στο κέντρο του Βόλου, δίνουν ένα ακόμη θετικό πρόσημο στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Καλούμε όλους να δώσουν το παρών και να επισκεφθούν την αγορά.

Από την πλευρά του Δήμου Βόλου ο κ. Καπουρνιώτης τόνισε ότι σκοπός της διοργάνωσης είναι η «Λευκή Νύχτα» στο Βόλο να αποτελέσει πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες, ακόμη και από γειτονικές πόλεις. Ο Δήμος Βόλου δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μία τέτοια εκδήλωση που αν μη τι άλλο «ζωντανεύει» το κέντρο και δίνει το στίγμα μίας πόλης που συνεχώς κάνει βήματα τουριστικής και οικονομικής προόδου.

Όπως επεσήμανε ο κ. Οντόπουλος, Πρόεδρος του ΕΣΒ που είναι ο διοργανωτής της βραδιάς, όλα τα καταστήματα της αγοράς θα παραμείνουν μέχρι αργά το βράδυ ανοικτά, προσφέροντας ελκυστικές προσφορές στους καταναλωτές, που παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία σε κάθε γωνιά του κέντρου του Βόλου να παρακολουθήσουν μουσικά events, γαστρονομικές και χορευτικές εκδηλώσεις, ακόμη και  face painting για τους μικρούς μας φίλους.

«Παρόλο που ο covid ανέκοψε για λίγο την πορεία της εκδήλωσης που πλέον αποτελεί θεσμό για την πόλη μας, θεωρώ ότι κάθε φορά η επισκεψιμότητα από όλες τις θεσσαλικές πόλεις, μας εκπλήσσει, τόνισε ο κ. Δαλιάνης. Η συμμετοχή και η ανταπόκριση των καταναλωτών μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε».

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου που από τις 8.30 το βράδυ θα παρελαύνει μουσικά στην εμπορική οδό της Ερμού.

Υπενθυμίζεται ότι τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, με συνδιοργανωτές το Δήμο Βόλου, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, τον Σύλλογο Εστίασης Ν. Μαγνησίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Η Καλλίστη".

Την εθελοντική δράση έχουν αναλάβει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου, ενώ χορηγός είναι η εταιρεία Frenzy.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων της «Λευκής Νύχτας» μπορείτε να το αναζητήσετε στη διεύθυνση www.whitenight.gr. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τω επισκεπτών, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οδών: α) Σωκράτους μεταξύ των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Σπύρου Σπυρίδη, β) 28ης Οκτωβρίου μεταξύ των οδών Γκλαβάνη και Παύλου Μελά, γ) Παύλου Μελά μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου και Δημητριάδος, δ) Σπύρου Σπυρίδη μεταξύ των οδών Γαλλίας και Δημητριάδος και ε) Γκλαβάνη μεταξύ των οδών Δημητριάδος και 28ης Οκτωβρίου από την 17:00 ́ ώρα έως την 24:00 ́ ώρα αύριο 1/9/2023. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακείμενες οδούς.

 

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR