Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Κοντά στους πληγέντες επαγγελματίες της Νεάπολης το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Κοντά στους πληγέντες επαγγελματίες της Νεάπολης το Επιμελητήριο Μαγνησίας

                Με τις επαγγελματικές ζώνες τόσο της συνοικίας Νεαπόλεως, όσο και της οδού Αθηνών συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου η ενημέρωση από ομάδες του Επιμελητηρίου σε όλες τις επιχειρήσεις που επλήγησαν με την συμμετοχή τόσο αιρετών, όσο και υπαλλήλων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

                Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης συνομίλησε με επαγγελματίες των περιοχών που επλήγησαν και ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να ολοκληρωθεί η καταγραφή από τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας με την συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

                Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες του Επιμελητηρίου που σαρώνουν τις τελευταίες ημέρες το πολεοδομικό συγκρότημα, αλλά και άλλες περιοχές της Μαγνησίας διανέμουν σε κάθε επαγγελματία που επλήγη από την κακοκαιρία ενημερωτικό φυλλάδιο, όπου αναφέρονται λεπτομερώς όλες οι πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις κάλυψης ζημίας, αλλά και για το αν υπάρχει δικαίωμα ή μη σχετικής αποζημίωσης από το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας.

                Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας δημιούργησε ειδικό τμήμα ενημέρωσης και υποστήριξης των πληγέντων επιχειρήσεων, στο οποίο μπορούν να απευθύνονται. Αυτό θα λειτουργεί από υπάλληλο του Επιμελητηρίου καθημερινά (09:00-17:00) ή εναλλακτικά στο email info@cci-magnesia.gr.

                Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται επίσης και στα τηλέφωνα της Γενικής Γραμματείας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής (213 1331300/08:00-16:00) ή εναλλακτικά στο email infoarogi@civilprotection.gr

                Ο κ. Μπασδάνης συνομιλώντας με τον κάθε επαγγελματία της περιοχής ξεχωριστά επεσήμανε ότι η Μαγνησία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, καθώς υπάρχουν μέλη του Επιμελητηρίου που έχουν πληγεί στο 100% των επιχειρήσεων τους! «Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια από εμάς να βρεθούμε δίπλα σε κάθε πληττόμενο επαγγελματία και να τον κατευθύνουμε για τη διαδικασία αποζημίωσης που έχει ξεκινήσει η Πολιτεία. Το επιχειρείν δεν μπορεί να περιμένει ούτε μέρα, γι’ αυτό και αυτή τη δύσκολη ώρα δίνουμε το παρόν δίπλα τους, ώστε η τοπική επιχειρηματικότητα που αποτελεί τον βασικό τροφοδότη της οικονομίας να ανακτήσει και πάλι τις δυνάμεις της», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μπασδάνης.

                Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε, το πρωί της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μαζί με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά θα επισκεφθούν με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλη Μπασδάνη τις πληγείσες επιχειρήσεις στα Παλαιά και στο Παλιό Λιμεναρχείο Βόλου.

 

 

 

 

 

 

 

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR