Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Διανομή εμφιαλωμένου νερού στη Βαμβακουργία Ν. Ιωνίας

Διανομή εμφιαλωμένου νερού στη Βαμβακουργία Ν. Ιωνίας

Εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στο χώρο μπροστά από το εργοστάσιο της πρώην Βαμβακουργίας στη Ν. Ιωνία για τη διανομή εμφιαλωμένου νερού που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Μαγνησίας, μετά την προσφορά 32 παλετών από το Επιμελητήριο Εύβοιας.

Συγκινημένος από την αθρόα προσέλευση κόσμου που αποδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο Βόλο με το κόστος που επωμίζεται κάθε οικογένεια για την αγορά εμφιαλωμένου νερού ο κ. Θεοδόσιος Γεωργουλόπουλος, Πρόεδρος ΣΑΜΕΕ και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εύβοιας που συνόδευσε το φορτίο, σημείωσε: «Πραγματικά, δεν έχω λόγια. Η ανάγκη για πόσιμο νερό αυτή την περίοδο στο Βόλο είναι τεράστια και προσπαθούμε με όποιο τρόπο να βοηθήσουμε, από τη στιγμή που το Κράτος δεν έχει προνοήσει για δωρεάν παροχή πόσιμου νερού. Έχουμε περάσει την δοκιμασία των πυρκαγιών και ξέρουμε τον πόνο της δύσκολης ώρας. Είμαστε μαζί σας».

Στη διανομή στο χώρο της Βαμβακουργίας συνέδραμαν και τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Να σημειωθεί ότι στις 12 το μεσημέρι στο χώρο του πρώην Δημαρχείου Αισωνίας θα δοθούν 12 παλέτες νερού, προσφορά από το Επιμελητήριο Λασιθίου Κρήτης.

Για οποιαδήποτε νεότερη ανακοίνωση αναφορικά με το πρόγραμμα διανομής νερού μπορείτε να ενημερώνεστε από την σελίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στο Facebook.

 

 

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR