Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Συνάντηση Μπιλλίνη-Μπασδάνη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Συνάντηση Μπιλλίνη-Μπασδάνη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Συνάντηση με το νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χαράλαμπο Μπιλλίνη είχε το πρωί της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης και ο κ. Γιώργος Μαλαμάκης από την πλευρά του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου.

Οι δύο πλευρές εξέτασαν την επικαιροποίηση του Συμφώνου Συνεργασίας των δύο φορέων, αλλά και την ανάπτυξη συνεργασίας σε θέματα καινοτομίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπιλλίνης ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για την μονάδα καινοτομίας, μεταφοράς και τεχνολογίας που ξεκινά το πανεπιστημιακό ίδρυμα και για την οποία θα μπορούσε να έχει μία συνεργασία με το Επιμελητήριο, αλλά και στο επίπεδο της ίδρυσης θερμοκοιτίδας.

Παράλληλα, ο Πρύτανης του Π.Θ. ζήτησε να ενημερωθεί  για την παραγωγική φυσιογνωμία της Μαγνησίας και τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς που λειτουργούν την περιοχή, καθώς οι δύο πλευρές θα μπορέσουν να συνεργαστούν σε επίπεδο διοργάνωσης προγραμμάτων δια βίου μάθησης, τόσο Αγροτικών Συλλόγων, όσο και Αγροτικών-Γυναικείων Συνεταιρισμών.

Την ίδια ώρα εξετάστηκε το ενδεχόμενο συμμετοχής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην διεθνή έκθεση ελαιολάδου “Olio Capitale” που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Τεργέστη Ιταλίας και με επιτυχία συμμετέχει το Επιμελητήριο.

Εξάλλου, ο κ. Μπασδάνης σημείωσε ότι σε όποια δράση της πανεπιστημιακής κοινότητας που έχει σαν στόχο την προώθηση και στήριξη της επιχειρηματικότητας το Επιμελητήριο Μαγνησίας δηλώνει παρών.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα ακολουθήσει δεύτερη συνάντηση για την οριστικοποίηση και επεξεργασίας της συνεργασίας των δύο πλευρών σε αυτά τα επίπεδα.  

 

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR