Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Προβολή της Ελλάδας στη Βαρσοβία μέσω της “Choose Greece”

Προβολή της Ελλάδας στη Βαρσοβία μέσω της “Choose Greece”

Η δράση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βαρσοβίας αφορούσε στοχευμένη δικτύωση με τουριστικά γραφεία της Πολωνίας, τα οποία είχαν προσκληθεί να συμμετέχουν σε ατομικές συναντήσεις με εκπροσώπους του προορισμού Volos-Pelion αλλά και των Χανίων, οι οποίοι ήταν οι δύο τιμώμενοι προορισμοί που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στην εκδήλωση. Στην δράση συμμετείχαν πάνω από 50 Πολωνικά γραφεία τουρισμού, ο Πολωνός αερομεταφορέας LOT, αλλά και πλήθος δημοσιογράφων.

Στην δράση συμμετείχε δυναμικά το Επιμελητήριο Ν. Μαγνησίας με παράλληλη και αυτόνομη δυνατότητα επαγγελματικών συναντήσεων Β2Β,  ενισχύοντας έτσι την παρουσία του προορισμού στην Πολωνική αγορά και συμβάλλοντας στην δυναμική επιστροφή και επανασύνδεση του προορισμού με τις αγορές του εξωτερικού και συγκεκριμένα την Πολωνική.

Ο Δήμος Βόλου, εκτός από τη συμμετοχή του στις B2B συναντήσεις με τα γραφεία τουρισμού, είχε την ευκαιρία ως τιμώμενη περιοχή να παρουσιάσει τον Βόλο και το Πήλιο στο σύνολο των παρευρισκομένων, ενώ ακολούθησαν κληρώσεις πακέτων δώρων στους παρευρισκόμενους travel agents.

Τα δώρα ήταν προσφορά μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας που εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Ζαφείρη. Μετά το κλείσιμο των παρουσιάσεων ακολούθησε γεύμα με ελληνική κουζίνα.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Πολωνία κ. Νίκη Καμπά,  η οποία τόνισε την αξιοπιστία και ασφάλεια της Ελλάδας ως προορισμό για τους επισκέπτες από την Πολωνία, την αξία της φιλοξενίας στις τουριστικές υπηρεσίες που προσφέρονται και το πλήθος των επιλογών που έχει ένας επισκέπτης στην χώρα. Την εκδήλωση συνέδραμε η κ. Σοφία Μπαγατέλα, Υπεύθυνη Οικονομικού & Εμπορικού Γραφείου Βαρσοβίας,  η οποία προσφέρθηκε να βοηθήσει σε μελλοντικά βήματα.

Η επιτυχία των εκδηλώσεων είναι απόλυτα εξασφαλισμένη, καθώς βασίζεται στην πολυετή εμπειρία των στελεχών της διοργανώτριας εταιρείας με επικεφαλή τον Λεωνίδα Μπαμπάνη, που δραστηριοποιείται εδώ και είκοσι χρόνια στον τομέα της προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR