Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Γέφυρες συνεργασίας με Σερβία

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Γέφυρες συνεργασίας με Σερβία

 

Στην ελληνοσερβική εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου που διοργάνωσε ο Επίτιμος Πρόξενος της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, κ. Συμεών Τσομώκος και τίμησε με την παρουσία του ο κ. Μίλαν Βουκοσάβλιεβιτς, Πρόξενος της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Πρεσβεία της Αθήνας, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Ο κ. Μπασδάνης αντάλλαξε ευχές με την ελληνοσερβική κοινότητα Βόλου, ενώ είχε την ευκαιρία να υπενθυμίσει την συνεργασία που έχει αναπτύξει από τον περασμένο Οκτώβριο με τον Πρόεδρο του πολιτικού κόμματος των Ελλήνων της Σερβίας κ. Βασίλειο Προβελέγγιο, ώστε να υπάρξει συνεργασία σε επιχειρηματικό και όχι μόνο επίπεδο.

Εξάλλου, με τον κ. Τσωμόκο, αποφασίστηκε από κοινού η διοργάνωση συνεδρίου για την ελληνοσερβική οικονομία, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται και η επίσκεψη στο Βελιγράδι με στόχο την προώθηση της περιοχής μας ως τουριστικό προορισμό.

Η ανταλλαγή επιχειρηματικών δράσεων και από τις δύο πλευρές εντάσσεται στις πρωτοβουλίες εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου, καθώς στόχος είναι μικρές επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα τους από και προς το Βελιγράδι, όπου αυτή την ώρα κατοικούν 3.000 Έλληνες.

 

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR