Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Στη δωρεά ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού προχώρησε το Επιμελητήριο Μαγνησίας προς την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, μετά το σχετικό της αίτημα λόγω και των αυξημένων αναγκών που δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας το τελευταίο δίμηνο.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Ιουνίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, συνοδευόμενος από τον Οικονομικό Επόπτη Νίκο Αγγελέτος επισκέφθηκε το Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας, όπου είχε συνάντηση με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας κ. Μιλτιάδη Αλεξάκη.

Ειδικότερα, παραδόθηκαν από την πλευρά του Επιμελητηρίου Μαγνησίας έξι (6) σύγχρονοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές μάρκας HP COMPAQ με λειτουργικό σύστημα WINDOWS 10 PRO και ισάριθμα πληκτρολόγια-ποντίκια, ένα (1) ηλεκτρονικό υπολογιστή μάρκας HP PRO DESK 400 G6 MT τύπου SERVER με λειτουργικό σύστημα WINDOWS 10 PRO και αντίστοιχο πληκτρολόγιο-ποντίκι, καθώς επίσης και μία οθόνη μάρκας LG 22 ιντσών.

Από την πλευρά του ο κ. Αλεξάκης ευχαρίστησε την Διοίκηση του Επιμελητηρίου που για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα της Υπηρεσίας, υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη δωρεά θα βοηθήσει στο έργο της ΕΛΑΣ και θα αξιοποιηθεί κατάλληλα στο έπακρο, με άμεσο αντίκρισμα στην αποτελεσματικότητα και στη λειτουργικότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Από την πλευρά του ο κ. Μπασδάνης υπογράμμισε ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα δίνει πάντα το παρών σε κάθε έκκληση της Αστυνομίας που θα μπορεί να βοηθήσει στο έργο της συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και στην προσφορά προς την κοινωνία.

Η συνάντηση, που έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, εστιάστηκε στις ελλείψεις που υπάρχουν στην ΕΛΑΣ μετά και τις αυξημένες ανάγκες που σημειώνονται και στα 10 τμήματα ευθύνης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Για παράδειγμα, η έλλειψη ψηφιακού συστήματος στο Κέντρο της αστυνομικής δύναμης του νομού θα βοηθούσε στην όσο το δυνατόν καλύτερη καταγραφή και παρακολούθηση των συμβάντων.

Ταυτόχρονα, υπογραμμίστηκε ότι η προμήθεια των 7 αυτοκινήτων μέσω ΕΣΠΑ μέχρι τέλος του χρόνου θα αποτελέσει ανάσα για ισάριθμα αστυνομικά τμήματα, καθώς ο συγκεκριμένος εξοπλισμός αποτελούσε διαχρονικά το μεγάλο «αγκάθι» στην απρόσκοπτη λειτουργία της αστυνομικής δύναμης.

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR