Νέα

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

 • Αρχική
 • Νέα
 • Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Σχολή Τουρισμού στην Θεσσαλία χρηματοδοτεί το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 • Jun 21, 2017

Τη δημιουργία Σχολής Τουρισμού με την χρηματοδότηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας που στόχο θα έχει την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών τουρισμού πρότεινε κατά την τοποθέτησή του στην κλειστή συνάντηση εργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων το πρωί της Τετάρτης 21 Ιουνίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης.

 

Περισσότερα


«Επιδημία» κλοπών στην παλιά εθνική οδό καταγγέλλει το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 • Jun 14, 2017

«Επιδημία» κλοπών καταγράφεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος από το κομμάτι «Βερτζίνη» μέχρι την αντιπροσωπεία Αργυρόπουλος,

με τους επαγγελματίες να αντιμετωπίζουν πλέον σημαντικό πρόβλημα με τις επιχειρήσεις τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή δραστηριοποιούνται περίπου 45 επιχειρήσεις που βάλλονται από το φαινόμενο σε καθημερινή σχεδόν βάση.

Γι’ αυτό και άλλα ζητήματα ενημέρωσαν το πρωί της Τετάρτης στη συνάντηση που είχαν στο Αστυνομικό Μέγαρο με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Ιωάννη Τόλια, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Καραλής και ο Πρόεδρος του Μεταποιητικού Τμήματος του φορέα, κ. Μιχάλης Σπανός.

Περισσότερα


Επιμελητήριο Μαγνησίας: Πολλά τα «κενά» για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

 • Jun 13, 2017

Χρέη που ξεπερνούν τα 400 δις ευρώ αναμένεται να ρυθμίσει ο νόμος για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών  που ψηφίστηκε πρόσφατα ενώ στις 8 Αυγούστου αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα. Τα κόκκινα δάνεια τα επτά χρόνια της κρίσης εκτοξεύτηκαν με την Ελλάδα να είναι πλέον δέκα φορές πάνω από μέσο όρο της Ευρώπης, που είναι 4%.

Περισσότερα


Στα «μαλακά» όσοι αποδεικνύουν τεχνική αδυναμία εγκατάστασης POS μετά από παρέμβαση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

 • Jun 07, 2017

Στην ιστοσελίδα του CNN Ελλάδας φιλοξενήθηκε η είδηση ότι θα πέφτουν στα «μαλακά» κατά τους ελέγχους, όσοι ελεύθεροι επαγγελματίες αδυνατούν να τοποθετήσουν συσκευές POS, λόγω διαπιστωμένων τεχνικών αδυναμιών.

Το θέμα ανέδειξε στην Βουλή το Επιμελητήριο Μαγνησίας, που έγινε αποδέκτης παραπόνων από πλήθος ελεύθερων επαγγελματιών, κυρίως του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου καθώς αδυνατούν να τοποθετήσουν συσκευές POS.

Περισσότερα


Εκδήλωση για τα «κόκκινα» δάνεια των επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 • Jun 02, 2017

Η διαχείριση χρέους των  ιδιωτών και ελεύθερων επαγγελματιών θα είναι το αντικείμενο της εκδήλωσης που διοργανώνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας την Δευτέρα 12 Ιουνίου, στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί το θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών, δηλ. τόσο για «κόκκινα δάνεια», όσο και για οφειλές προς δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ), από τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση, που θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.

 

Περισσότερα


Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

 • May 31, 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 

 

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

         Στο Βόλο και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, σήμερα 31 Μαΐου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, συνήλθε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού, μετά το θλιβερό άγγελμα θανάτου του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου μας

ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΝΤΑ

και αφού άκουσε τον Πρόεδρο αυτού, ο οποίος εξήρε τις αρετές του μεταστάντος και τις προσφερθείσες υπηρεσίες του προς τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

 1. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο Επιμελητήριο.
 2. Σύσσωμο το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
 3. Να κατατεθεί στη μνήμη του στεφάνι και χρηματικό ποσό στο Ίδρυμα «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ».
 4. Να δημοσιευθεί το παρόν Ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.
 5. Να επιδοθεί αντίγραφο του παρόντος στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ                                      ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΑΧΕΙΛΑΣ

 

 

Περισσότερα


«Οδοιπορώντας στην Πρίγκηπο…με την Αννα Αϊβαζόγλου»

 • May 29, 2017

     Η συγκίνηση περίσσεψε το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαΐου από το κατάμεστο από κόσμο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκε από την Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας «Ιωνες» με χορηγό επικοινωνίας το Επιμελητήριο Μαγνησίας η εκδήλωση με θέμα «Οδοιπορώντας στην Πρίγκηπο…με την Αννα Αϊβαζόγλου» στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού «Μνήμη Βυζαντίου.

Περισσότερα


Έντονο το ενδιαφέρον νέων επιχειρηματιών για το ΗΜΑ

 • May 04, 2017

Η Θεσσαλία είναι η 2η μετά την Αττική περιφέρεια σε βιομηχανικά απόβλητα, ενώ η Μαγνησία έχει αποθηκευμένα επικίνδυνα απόβλητα αποκάλυψε χθες από το βήμα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας ο συνεργάτης του Αναπλ. Υπουργού Περιβάλλοντος κος Βασίλης Λιόγκας, κατά τον χαιρετισμό του στην ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν την Τετάρτη 3 Μαΐου, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το Επιμελητήριο Μαγνησίας και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος για την παρουσίαση του Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών ήταν εμφανές και από το γεγονός ότι παρά το προχωρημένο της ώρας, η αίθουσα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας ήταν κατάμεστη από κόσμο.

Περισσότερα


Η τοπική κοινωνία αγκάλιασε το CMS του ξακουστού Lincoln Center

 • May 02, 2017

Mε απόλυτη επιτυχία έπεσε η αυλαία του εξερευνητικού ταξιδιού των Aμερικανών εκπροσώπων του Chamber Society Music of Lincoln Center και του Live From Lincoln Center, που επισκέφτηκαν την Μαγνησία τις τελευταίες μέρες, προσκεκλημένοι του Επιμελητηρίου Μαγνησίας,  προκειμένου να διαπιστώσουν τόσο τις φυσικές ομορφιές, όσο και τις υποδομές που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν μια σειρά κονσέρτων μουσικής δωματίου τον Απρίλιο του 2018.

Περισσότερα


Παρουσίαση ΗΜΑ από ΥΠΕΝ-ΣΒΘΚΕ και Επιμελητήριο Μαγνησίας

 • May 02, 2017

Η παρουσίαση του Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου σε μία εκδήλωση που συνδιοργανώνουν το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το Επιμελητήριο Μαγνησίας και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος στις 3 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

Για την εγγραφή και καταχώρηση υπόχρεων στο ΗΜΑ θα μιλήσουν η κ. Αθηνά-Μαρία Βερούχη και η κα Ελένη Καμπράγκου από την Διεύθυνση Προστασίας Βιοποικιλότητας, Εδάφους και Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠΕΝ.

Περισσότερα


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR