Νέα

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

 • Αρχική
 • Νέα
 • Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Χιλιάδες επισκεπτών στην Γιορτή Ψωμιού

 • Oct 20, 2017

Πάνω από 17.000 βολιώτες, αλλά και επισκέπτες της περιοχής είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την θρεπτική αξία του ψωμιού, αλλά και για την παρασκευή του, στην «Γιορτή Ψωμιού» που διοργάνωσε το Σωματείο Αρτοποιών Βόλου με συνδιοργανωτές το Επιμελητήριο Μαγνησίας, τους Μύλους Λούλη και την “Clivanexport  Στεφάνου ΕΠΕ”.

Με σύνθημα «στηρίζουμε το φούρνο της γειτονιάς μας», η  γιορτή Ψωμιού αναβίωσε μετά από 12 ολόκληρα χρόνια μετά από πρωτοβουλία του Σωματείου.

Περισσότερα


Επιχειρηματικότητα & Αγροτική Ανάπτυξη

 • Oct 11, 2017

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Επιχειρηματικότητα & Αγροτική Ανάπτυξη»

Περισσότερα


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο για το Κρασί από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 • Oct 09, 2017

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του διήμερου Διεθνούς Συνεδρίου «Τα ποιοτικά κρασιά στην Ευρώπη-Η ιταλική εμπειρία» που πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο “Forum” από το Επιμελητήριο Μαγνησίας, σε συνεργασία με το Επίτιμο Υποπροξενείο της Ιταλίας στο Βόλο και το Ελληνο-ιταλικό Επιμελητήριο Βόλου, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου του Camerino Ιταλίας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Περισσότερα


Διεθνές Συνέδριο για το κρασί από το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο Forum στις 6 και 7 Οκτωβρίου

 • Sep 29, 2017

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του και στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις  διοργανώνει  Διεθνές Συνέδριο στο Forum 6 και 7 Οκτωβρίου με τίτλο “Tα ποιοτικά κρασιά στην Ευρώπη-η ιταλική εμπειρία»,  δίνοντας έμφαση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά, στα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οργανοληπτικά στοιχεία και το marketing για το κρασί.

Περισσότερα


Στο Επιμελητήριο Μαγνησίας ο διεθνούς φήμης Αμερικανός συνθέτης κλασικής μουσικής Lowell Liebermann

 • Sep 22, 2017

Με τον καταξιωμένο Αμερικανό συνθέτη κλασικής μουσικής Lowell Liebermann και τον επιτυχημένο επιχειρηματία στο χώρο του ποιοτικού τουρισμού κ. Βάσο Παπαγαπητό συναντήθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει μέσω του ξακουστού Chamber Music Society του Lincoln Center της Αμερικής.

Περισσότερα


Μείωση τελών καταστημάτων στην παραλία διεκδικεί το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 • Sep 19, 2017

Το θέμα της μείωσης τελών καταστημάτων στην παραλία του Βόλου έθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΛΒ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, μετά και το σχετικό έγγραφο αίτημα δεκαεπτά ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και άλλων επιχειρήσεων του παραλιακού μετώπου της πόλης προς τον φορέα, όπου ζητούσαν την παρέμβασή του, αλλά και την μεσολάβησή του ως προς το ζήτημα του ύψους των τελών χρήσης που καταβάλουν οι επιχειρήσεις που εδρεύουν στην παραλία Βόλου στον ΟΛΒ Α.Ε., με σκοπό την αναπροσαρμογή αυτών στις τρέχουσες και επικρατούσες οικονομικές συνθήκες.

Περισσότερα


Το ακατάσχετο των λογαριασμών θέτει στην Υφ. Οικονομικών το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 • Sep 12, 2017

Δηλώσεις αναφορικά στην οικονομική ασφυξία που βιώνουν χιλιάδες επιχειρήσεις και στις ληξιπρόθεσμες οφειλές έκανε στον τοπικό ηλεκτρονικό Τύπο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Περισσότερα


Υποτροφίες του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

 • Sep 08, 2017

Το  Ι.Ε.Κ «ΔΗΜΗΤΡΑ» με πολυετή εμπειρία στο τομέα της εκπαίδευσης, υιοθετώντας τις  πάγιες θέσεις του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Μαγνησίας   ότι:

α) Στη χώρα μας υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κατεύθυνσης των νέων ανθρώπων στα τεχνικά, τεχνολογικά επαγγέλματα ενώ, στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχει μία στρατηγική ώστε η πλειοψηφία των νέων ανθρώπων να κατευθύνονται σε αυτά ενισχύοντας την προοπτική ανάπτυξης των αντίστοιχων κλάδων της οικονομίας.

β) Οι προοπτικές της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την προσδοκώμενη εξέλιξη του επιπέδου μόρφωσής του ανθρώπινου δυναμικού της

αποφάσισε να παρέχει 4 υποτροφίες για δωρεάν σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18

Περισσότερα


Πρακτικός Οδηγός για τον εξωδικαστικό μηχανισμό από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 • Sep 08, 2017

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας συνέταξε ένα σύντομο, πρακτικό οδηγό σχετικά με το Ν. 4469 που αφορά στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων, με σκοπό την ενημέρωση των μελών και με την πρόθεση να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας μέσω νομικού συμβούλου παρέχει ενημέρωση στα μέλη για τη διαδικασία, θέλοντας να συμβάλλει στην καλύτερη διαχείριση του θέματος από την πλευρά των επιχειρηματιών.

Εξάλλου, τέλος Σεπτεμβρίου το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα διοργανώσει σχετική ημερίδα.

Περισσότερα


Το Επιμελητήριο Μαγνησίας με σημαντική παρουσία στην 82η ΔΕΘ...

 • Sep 06, 2017

Με σημαντική παρουσία θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που εγκαινιάζεται αύριο Σάββατο στις 8 το βράδυ στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου. Το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο, θα λάβουν μέρος οκτώ τοπικές επιχειρήσεις, ενώ εξέχουσα θέση στο περίπτερο του Επιμελητηρίου θα έχει ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε.

Περισσότερα


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR