Νέα

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

 • Αρχική
 • Νέα
 • Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

 • Feb 10, 2020

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 184 του Ν.4548/2018 καταργήθηκε το δικαίωμα έκδοσης ανώνυμων μετοχών  από την δημοσίευση του ανωτέρω νόμου και χορηγήθηκε δικαίωμα μετατροπής των ανώνυμων μετοχών σε ονομαστικές με καταληκτική ημερομηνία εφαρμογής του εν λόγω μέτρου την 31/12/2019.

Περισσότερα


Στην HORECA το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 • Jan 28, 2020

Παρών το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην HORECA, την μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 10 Φεβρουαρίου 2020 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα για 15η συνεχή χρονιά.

Η HORECA είναι μια μεγάλη διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Σύμφωνα με τα στατιστικά της έκθεσης για το 2019, στην έκθεση συμμετείχαν 550 εκθέτες και την επισκέφτηκαν 127.000 επισκέπτες, εκ των οποίων οι 850 διεθνείς.

Η εκθεσιακή του επιφάνεια εκτείνεται σε 50.000 τ.μ., ενώ το marketing budget ανέρχεται στα 500.000 ευρώ.

Οι τομείς της έκθεσης είναι: Coffee & Beverages, Food Service-κρεατοσκευάσματα, Ξενοδοχ. Εξοπλισμός-Επίπλωση, Μηχαν. Κουζίνας-Εξοπλισμός Εστίασης, Πληροφορική WEB Marketing, Μηχανοργάνωση-Αναλώσιμα, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξουν 170 ώρες special events.

 

 

Περισσότερα


Μωραϊτης: "Μέχρι 5 Ιουνίου οι εισπράξεις για ΕΥΕΔ"

 • Jan 28, 2020

 

 

Την προσοχή προς όλα τα μέλη των Επιμελητηρίων της χώρας που επιχειρούν στον χώρο της εστίασης, διασκέδασης και συναφών με τα πνευματικά δικαιώματα επαγγελμάτων εφιστά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στυλιανός Μωραΐτης, Συντονιστής της ΚΕΕ περί πνευματικών δικαιωμάτων αναφορικά στη λήξη λειτουργίας της ΕΥΕΔ.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ενημέρωση «η ΕΥΕΔ ιδρύθηκε με βάση την υπ. Αριθμ. 262845/18408/13772/689/04.06.2018 (ΦΕΚ Β’ 2085/07.06.2018) και υπ. αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΔΥΗΔ/ΔΔΑΔ/ΤΔΥΕΦ/691066/52053/50814/1708 υπουργικές αποφάσεις της κας Κονιόρδου. Η έναρξη λειτουργίας της ΕΥΔΕ έγινε στις 04 Ιουνίου 2018 και η λήξη λειτουργίας της συγκεκριμένης εταιρείας είναι στις 05 Ιουνίου 2020.

Επειδή έχουν καταγραφεί κρούσματα σε όλη την Ελλάδα που επιχειρούν εισπράκτορες της ΕΥΕΔ να εισπράξουν αμοιβή πνευματικών δικαιωμάτων για ολόκληρο το έτος 2020, τα μέλη των Επιμελητηρίων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά ώστε να μην πέσουν θύματα εξαπάτησης. Η ισχύς της εταιρείας, προκειμένου να εισπράξουν δικαιώματα λήγει στις 5 Ιουνίου 2020.

Περισσότερα


Ενημερωτική εκδήλωση για τους ασφαλιστές

 • Jan 27, 2020

 

Ενημερωτική εκδήλωση για τις διαδικτυακές αιτήσεις ανανεώσεων ειδικών μητρώων ασφαλιστών και συμβολαίων αστικής ευθύνης ασφαλιστών και τις διαδικτυακές υποβολές βεβαιώσεων σεμιναρίων εκπαίδευσης των ασφαλιστών διοργανώνει την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 18:30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας η εταιρία Συστημάτων Πληροφορικής SGA.

Αναφορικά στις ανανεώσεις ειδικών μητρώων ασφαλιστών και συμβολαίων, η εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη-ασφαλιστές του Επιμελητηρίου που θέλουν να ανανεώσουν την άδειά τους, μέσα από την πλατφόρμα του web Επιμελητηρίου, να συμπληρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, να ψηφιοποιήσουν και επισυνάψουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να υποβάλουν την σχετική αίτηση.

Όλες οι αιτήσεις που γίνονται διαδικτυακά, θα τις «βλέπει» ένας εξουσιοδοτημένος υπάλληλος του Επιμελητηρίου, θα κάνει τους σχετικούς ελέγχους και θα αποστέλλει στον ενδιαφερόμενο (πατώντας ένα πλήκτρο), στο mail που έχει δηλώσει, την σχετική επιστολή ενημέρωσης, ότι οι αλλαγές έχουν αποθηκευτεί προσωρινά. Επίσης θα ενημερώνεται αν υπάρχει οφειλή για τέλος τήρησης καρτέλας ΓΕΜΗ. Μετά τους σχετικούς ελέγχους, θα γίνεται η αλλαγή στο μητρώο του Επιμελητηρίου.

Το μέλος θα λαμβάνει στο mail του ενημέρωση ότι, η αίτησή του διεκπεραιώθηκε και ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τις προσωποποιημένες υπηρεσίες για την έκδοση πιστοποιητικού.

Αναφορικά στις διαδικτυακές υποβολές βεβαιώσεων σεμιναρίων εκπαίδευσης των ασφαλιστών η εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη-ασφαλιστές του Επιμελητηρίου να υποβάλουν τις βεβαιώσεις σεμιναρίων, μέσα από την πλατφόρμα του web Επιμελητηρίου, να συμπληρώνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, να ψηφιοποιήσουν και επισυνάψουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να τα υποβάλουν.

 

 

 

Περισσότερα


Επιμελητήριο Μαγνησίας: Γέφυρες συνεργασίας με Σερβία

 • Jan 27, 2020

 

Στην ελληνοσερβική εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου που διοργάνωσε ο Επίτιμος Πρόξενος της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, κ. Συμεών Τσομώκος και τίμησε με την παρουσία του ο κ. Μίλαν Βουκοσάβλιεβιτς, Πρόξενος της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Πρεσβεία της Αθήνας, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Ο κ. Μπασδάνης αντάλλαξε ευχές με την ελληνοσερβική κοινότητα Βόλου, ενώ είχε την ευκαιρία να υπενθυμίσει την συνεργασία που έχει αναπτύξει από τον περασμένο Οκτώβριο με τον Πρόεδρο του πολιτικού κόμματος των Ελλήνων της Σερβίας κ. Βασίλειο Προβελέγγιο, ώστε να υπάρξει συνεργασία σε επιχειρηματικό και όχι μόνο επίπεδο.

Εξάλλου, με τον κ. Τσωμόκο, αποφασίστηκε από κοινού η διοργάνωση συνεδρίου για την ελληνοσερβική οικονομία, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται και η επίσκεψη στο Βελιγράδι με στόχο την προώθηση της περιοχής μας ως τουριστικό προορισμό.

Η ανταλλαγή επιχειρηματικών δράσεων και από τις δύο πλευρές εντάσσεται στις πρωτοβουλίες εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου, καθώς στόχος είναι μικρές επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα τους από και προς το Βελιγράδι, όπου αυτή την ώρα κατοικούν 3.000 Έλληνες.

 

 

Περισσότερα


Κόβει την πίτα του το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 • Jan 27, 2020

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στο Domotel Xenia. Προσκλεκλημένοι είναι οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές του τόπου, ο επιχειρηματικός κόσμος, τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, των μέλη των δύο Ομοσπονδιών επαγγελματοβιοτεχνών της περιοχής και εκπρόσωποι όλων των παραγωγικών φορέων της Μαγνησίας. Την πίτα θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και ΑΛμυρού κ.κ. Ιγνάτιος.

Περισσότερα


Το Επιμελητηριο Μαγνησίας χαιρετίζει τη νομοθετική ρύθμιση για το τσίπουρο

 • Jan 15, 2020

 

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας δεν μπορεί παρά να χαιρετίσει και να συγχαρεί το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πρωτοβουλία του αναφορικά στην τυποποίηση και εμπορία του χύμα τσίπουρου.

Σύμφωνα με το άρθρο 75, παρ. 3, εδ. Γ της Υπουργικής Απόφασης 91354/2017 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών», το προϊόν που προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο χύμα είναι το προϊόν απόσταξης μικρών αποσταγματοποιών  (διημερών) και οποιαδήποτε άλλη αναγραφή ονομασίας για χύμα προϊόντα αυτού του τύπου, όπως «Τσίπουρο» ή «Τσικουδιά» (τα οποία διατίθενται αποκλειστικά εμφιαλωμένα) στους τιμοκαταλόγους και στα λοιπά έγγραφα διακίνησης και εμπορίας, απαγορεύεται

Με αυτό τον τρόπο εφεξής, νόμιμοι αποσταγματοποιοί προστατεύονται από κάθε είδους λαθρεμπόριο και νοθεία, φαινόμενα που ταλανίζουν διαχρονικά τόσο οινοποιητικούς Συνεταιρισμούς, όσο και ιδιώτες παραγωγούς που νόμιμα προχωρούν στη συγκεκριμένη παραγωγή.

Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι μόνο από το λαθρεμπόριο τσίπουρου χάνονται έσοδα πάνω 300 εκατ. ετησίως, γεγονός που αποτελεί και μία χρόνια αφαίμαξη από τα ταμεία του κράτους.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σαφέστατα θα είναι υποστηρικτής τέτοιων ενεργειών που προστατεύουν τόσο τον νόμιμο παραγωγό και τους παραγωγικούς κλάδους μέσω της προστασίας των εμπορικών σημάτων, όσο και την εθνική οικονομία.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου, προκειμένου να τηρηθεί το θεσμικό πλαίσιο, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή έχει εντάξει στο ετήσιο επιχειρησιακό πλάνο ελέγχου και εποπτείας της αγοράς τους κλάδους και τα σημεία που εμπλέκονται στην διακίνηση και πώληση των εν λόγω προϊόντων.

 

Περισσότερα


Συνάντηση με επαγγελματίες της Σκοπέλου για 'Το καλάθι των Β. Σποράδων

 • Jan 07, 2020

Στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2018 συνάντηση με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Επαγγελματιών Γλώσσας και Λουτρακίου Νήσου Σκοπέλου.
Τους δύο εκπροσώπους του Συλλόγου, κα Τέγου Γλυκερία (Πρόεδρο), τον κ. Κοντό Δημήτρη (Ταμία) καθώς και τον κ. Φωτόπουλο Αγάλο Πρόεδρο της Κοινότητας Γλώσσας του Δήμου Σκοπέλου, υποδέχτηκαν ο κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας  και ο κ. Αθανάσιος Ζλατούδης μέλος τους Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και του ΕΟΑΕΝ.
Κύριο θέμα στην συζήτηση είχε η χάραξη οδικού χάρτη για την στενότερη συνεργασία των μελών του ΣΕΓΛ Σκοπέλου με το Επιμελητήριο.

Ο κ. Μπασδάνης υπενθύμισε τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί από το Επιμελητήριο τα τελευταία χρόνια όπως:
Τον φορέα αποζημίωσης των επαγγελματιών από τις πλημμύρες στην Σκόπελο.
Τα σεμινάρια "Διασφάλισης Ποιότητας Τροφίμων" του ΕΦΕΤ και "Τεχνικών Ασφαλείας".
Την συμμετοχή στην εφαρμογή του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου  μέσω του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νήσων (ΕΟΑΕΝ) στις Σποράδες.
Την διεξαγωγή ενημέρωσης σε συνεργασία με την ΑΕΔΕΠ εκπρόσωπο του ΕΦΕΠΑΕ στην Μαγνησία αλλά και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στην Σκιάθο με ταυτόχρονη αναμετάδοση σε Αλόννησο, Σκόπελο, Γλώσσα και Τρίκερι.
Την ίδρυση Αγροτικού τμήματος στο Επιμελητήριο το προσεχές διάστημα,  σύμφωνα με τις νέες δυνατότητες που παρουσίασε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βορίδης τον Σεπτέμβριο του 2019 στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.
Τις προτάσεις για τη νησιωτικότητα και επιχειρηματικότητα που κατατέθηκαν στο ΥΝΑΝΠ  στο πλαίσιο διαβούλευσης περί "Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Πολιτικής και Νησιωτικού Χώρου- Διευρυμένοι Περιφερειακοί Διάλογοι ΕΣΠΑ 2021-2027 – ΠΕ Μαγνησίας & ΠΕ Σποράδων που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο.

Ο κ. Μπασδάνης, μετά την παρουσίαση της πρότασης του κ. Ζλατούδη με τίτλο το "Καλάθι των Βορείων Σποράδων", ζήτησε από τους εκπροσώπους του Συλλόγου να αγκαλιάσουν και να βοηθήσουν στην υλοποίηση αυτής της πρότασης, το οποίο αποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω πρόγραμμα έχει στόχο την προβολή της γαστρονομικής ταυτότητας της ΠΕ Σποράδων μέσω της ανάδειξης της τοπικής παραγωγής και των τοπικών προϊόντων, ιδιαιτέρως των Π.Ο.Π.,  της Σκιάθου, της Σκοπέλου και της Αλοννήσου,  την παρουσίασή τους σε εκθέσεις τροφίμων και ποτών που συμμετέχει κάθε χρόνο το Επιμελητήριο και την σταδιακή ενσωμάτωση τους στο προσφερόμενο τουριστικό προϊόν των νησιών.

Σε ότι αφορά την προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών για την χορήγηση διακριτικού τίτλου στις επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων,  ο κ. Μπασδάνης ενημέρωσε για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί το Επιμελητήριο στο Υπουργείο Τουρισμού και συγκεκριμένα στον Γ.Γ.  κ. Κωνσταντίνο Λούλη, ώστε να βρεθεί λύση για όσους δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες, μετά και την τρίτη κατά σειρά παράταση που έχει δοθεί από το Υπουργείο, γεγονός που απαντάτε σε όλη την επικράτεια και δεν περιορίζεται σε επιχειρηματίες της Περιφερειακής Ενοτήτας Μαγνησίας και της Περιφερειακής Ενότητας Σποράδων.

Τέλος, όπως έχει ήδη αποφασιστεί από τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου, ο κ. Μπασδάνης ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Συλλόγου, ότι έχουν προγραμματιστεί διευρυμένες συσκέψεις του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και στα τρία νησιά των Σποράδων το προσεχές διάστημα για την ενημέρωση σχετικά με τις ανταποδοτικές υπηρεσίες που προσφέρει το Επιμελητήριο στα μέλη του αλλά και για να έρθει το Επιμελητήριο ως Θεσμός πιο κοντά σε κάθε μέλος του.
Η κ. Τέγου  και ο κ. Κοντός τέλος, δεσμεύτηκαν να στηρίξουν στην Σκόπελο,  την ολοκλήρωση του ερωτηματολογίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, που απευθύνεται στους επιχειρηματίες των Σποράδων, τα αποτελέσματα του οποίου  αναμένεται να αποτελέσουν εργαλείο στην χάραξη της στρατηγικής για την υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων σχετικών με  την νησιωτική οικονομική ανάπτυξη και την ποιοτική αναβάθμιση της  επιχειρηματικότητας στις Βόρειες Σποράδες.

 

Περισσότερα


Εκοψαν την πίτα τους οι επαγγελματίες της Αγριάς Βόλου

 • Jan 07, 2020

Την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας, ανήμερα των Θεοφανίων, έκοψαν χθες Δευτέρα 6 Ιανουαρίου οι επαγγελματίες της Αγριάς, στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά Βόλου.

Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος των επαγγελματιών Αγριάς κ. Ξανθή Ματσούκα, αναφέρθηκε τόσο στο ιστορικό του Συλλόγου, όσο και στις προσπάθεια στήριξης των μικρομεσαίων επαγγελματιών της περιοχής.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και στην αδήριτη ανάγκη να στηριχθούν Σύλλογοι και Ενώσεις που πρωταρχικό μέλημα έχουν την στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Εξάλλου, όπως σημείωσε, σκοπός του Επιμελητηρίου Μαγνησίας είναι να συνδράμει όποια αξιόλογη πρωτοβουλία Σωματείων που στόχο έχουν την εξωστρέφεια τοπικών παραγωγών και επαγγελματιών σε μία περίοδο που ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια για αναστροφή του κλίματος στην εθνική μας οικονομία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο κ. Γιώργος Σπαθής, μέλος ΔΕ Επιμελητήριου, ο κ.  Κώστας Τσουράπας, Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Μαγνησίας και Β. Σποράδων, ο κ. Νίκος Σιούρας, μέλος του ΔΣ του ΟΛΒ και ο κ. Ηλίας Ντενέζος Ηλίας, Πρόεδρος τοπικού Συμβουλίου Αγριάς.

 

 

Περισσότερα


Συνέργεια για την τουριστική προβολή της Σκιάθου αποφάσισαν Τζούμας-Μπασδάνης

 • Dec 05, 2019

 

Τρόπους συνέργειας ώστε το νησί του Παπαδιαμάντη να αναβαθμιστεί ως προορισμός εξέτασαν στη σημερινή τους συνάντηση ο Δήμαρχος Σκιάθου Θεόδωρος Τζούμας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Ο κ. Τζούμας ζήτησε να ενημερωθεί για τα προγράμματα που μπορούν από κοινού να τρέξουν γι’ αυτό τον σκοπό, ενώ ο κ. Μπασδάνης πρότεινε τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας από το Επιμελητήριο όπου θα προβάλλονται και θα προωθούνται ενοικιαζόμενα δωμάτια του νησιού.

Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου υπογράμμισε ότι εκτός της τουριστικής δραστηριότητας που έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια η Σκιάθος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, θα πρέπει να υπάρξει στόχευση για την προβολή και προώθηση της παραγωγικής φυσιογνωμίας του νησιού σε εκθέσεις του εξωτερικού, αλλά και σε άλλα θεματικά forum.

Ακόμη, συζητήθηκε και η προοπτική ανάπτυξης επιχειρηματικού πάρκου στο νησί, διαδικασία που πρέπει να περάσει πρώτα και από το ΓΠΣ, αλλά και η προοπτική συνεργασίας μέσω ΕΟΑΕΝ σε θέματα που άπτονται τη νησιωτική Ελλάδα γενικότερα.

 

 

 

Περισσότερα


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR