Νέα

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

 • Αρχική
 • Νέα
 • Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Η ΕΛΑΣ τίμησε το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 • Feb 16, 2018

Τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την στήριξη του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας παρέλαβε το πρωί της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Βασίλειο Μαρκογιαννάκη.

Σε μία σεμνή τελετή ο κ. Μαρκογιαννάκης ευχαρίστησε τον κ. Μπασδάνη για την συνδρομή του Επιμελητηρίου σε ό,τι και αν χρειάστηκε κατά καιρούς το Σώμα, τονίζοντας την εξωστρέφεια του θεσμού.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κάνοντας μία ιστορική αναδρομή στην ίδρυση και λειτουργία του κτιρίου που φιλοξενεί τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας αναφέρθηκε στην προσπάθεια της τότε δημοτικής αρχής Ν. Ιωνίας επί Παύλου Μαβίδη να αναβαθμίσει την περιοχή.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε  ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα στέκεται πάντα αρωγός στα αιτήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Τέλος, ο Α’ Υποδιευθυντής της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Καραϊσκος δώρισε μία εικόνα του Αγ. Αρτεμίου, προστάτη της ΕΛΑΣ, ως αναμνηστικό δώρο στον Οικονομικό Επόπτη του Επιμελητηρίου κ. Νικόλαο Αγγελέτο για την προσφορά του στο Σώμα.

Περισσότερα


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

 • Feb 09, 2018

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας γνωρίζει στα μέλη του ότι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, των οποίων οι άδειες έληξαν στις 31-12-2017, θα πρέπει να προβούν σε ανανέωση αυτών προσκομίζοντας στο Επιμελητήριο τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Σημειώνεται ότι δεν θα δοθεί καμία παράταση στην παραπάνω προθεσμία.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421094700 (επιλογή 1), κα Χατζηγεωργίου Ελένη.

Περισσότερα


Αριστοτέλης Μπασδάνης: «Πολυδαίδαλη» η εφαρμογή για την ρύθμιση των 120 δόσεων»

 • Feb 07, 2018

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό τύπο σχετικά με την εφαρμογή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) για τη ρύθμιση οφειλών σε Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία έως 120 δόσεις, που τέθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες σε ισχύ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης τόνισε τα εξής: «Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ιδιαίτερα οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, περίμεναν την ρύθμιση των 120 δόσεων.

Περισσότερα


Επίσκεψη νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

 • Feb 01, 2018

Εγκάρδια συνομιλία είχαν το πρωί της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Φίλιππος Σαμαλέκος και ο Οικονομικός Επόπτης Νίκος Αγγελέτος, που υποδέχθηκαν στο γραφείο τους το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Υποστράτηγο Ιωάννη Τόλια και το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Βασίλειο Μαρκογιαννάκη.

Περισσότερα


Γερμανός Πρόξενος: "Η Μαγνησία πληροί τις προϋποθέσεις για επενδύσεις"

 • Jan 26, 2018

 

Οργανόγραμμα με επενδυτικές κοστολογημένες προτάσεις καταθέτει το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο Γενικό Προξενείο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη.

Αυτό άλλωστε ειπώθηκε κατά την συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη με τον Γενικό Πρόξενο της Γερμανίας κ. Walter Stechel το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου.

Περισσότερα


Ανακοίνωση Τοιχοκόλλησης - Ενστάσεων

 • Dec 15, 2017

Ανακοίνωση

Τοιχοκολλήθηκε σήμερα 15/12/2017 στον πίνακα ανακοινώσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, η πράξη ανακήρυξης των επιτυχόντων των εκλογών της 9-11 Δεκεμβρίου 2017 για την ανάδειξη μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ.2 του ΠΔ 372/1992, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 11 παρ.2 του Π.Δ. 52/2006, κατά των αποτελεσμάτων αυτών τυχόν ένσταση κατά του κύρους των εκλογών για την ανάδειξη μελών Δ.Σ. του Επιμελητηρίου υποβάλλεται στο Επιμελητήριο εντός τριών εργάσιμων ημερών (έως Τετάρτη 20/12/2017) από την τοιχοκόλληση στο κατάστημα αυτού της Πράξης Ανακήρυξης.
Η υποβολή ενστάσεων δεν εμποδίζει την ανάληψη των καθηκόντων του νεοεκλεγέντος Δ.Σ.

Περισσότερα


Αποτελέσματα - Δ.Σ.

 • Dec 15, 2017

Επισυνάπτονται τα αποτελέσματα των επιτυχόντων των εκλογών της 9-11 Δεκεμβρίου 2017, για την ανάδειξη μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, όπως τοιχοκολλήθηκαν σήμερα Παρασκευή 15/12/2017 στον πίνακα ανακοινώσεων του καταστήματος του Επιμελητηρίου.

Περισσότερα


Συνέχιση λειτουργίας πρατηρίων υγρών καυσίμων που στεγάζονται σε ισόγεια κτιρίων και μετά την 10η Δεκεμβρίου 2017 υπό προϋποθέσεις

 • Dec 04, 2017

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας ενημερώνει τα μέλη του ότι τα υφιστάμενα πρατήρια υγρών καυσίμων ή οι σταθμοί αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης εξοπλισμένοι με αντλίες υγρών καυσίμων που λειτουργούν στα ισόγεια κτιρίων με ορόφους, στους οποίους στεγάζονται όσες χρήσεις αναφέρονται στο άρθρο 4 παρ. 1 του Ν. 2801/ 2000 (Α΄ 46), στα οποία συμπεριλαμβάνονται και αυτά που λειτουργούν σε ισόγεια κτιρίων όπου άνωθεν αυτών στεγάζονται χρήσεις γραφείων και ξενοδοχείων, δύνανται να συνεχίσουν τη λειτουργία τους επ’ αόριστον μετά τη 10η Δεκεμβρίου 2017, εφόσον, μετά από σχετική αίτηση στην αρμόδια Περιφερειακή Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών, υλοποιήσουν μέχρι και τη 10η Δεκεμβρίου 2017, την εφαρμογή και εγκατάσταση ειδικών μέτρων και συσκευών, για την ενίσχυση της ασφαλούς λειτουργίας τους και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων που απορρέουν από τη λειτουργία τους

 

Περισσότερα


ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ -Οφειλές από 20.000€ - 50.000€

 • Dec 04, 2017

Δημοσιεύτηκε η κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Οικονομίας, Εργασίας και Οικονομικών ανοίγει τον δρόμο για μειώσεις προστίμων με ρύθμιση 120 δόσεων και για χρέη μέχρι 50.000 ευρώ {ΦΕΚ Β’ , 4158/29.11.2017}.

Ξεκίνησε η διαδικασία για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμών οφειλών σε τράπεζες και δημόσιο μέχρι και 50.000 ευρώ μέσω της πλατφόρμας του εξωδικαστικού μηχανισμού.

 

Περισσότερα


Σχολή Επιχειρηματικότητας Think Young στο Βόλο

 • Nov 20, 2017

Τα τελευταία τρία χρόνια, οι Σχολές Επιχειρηματικότητας ταξιδεύουν στην Ελλάδα με την χρηματοδότηση του Ιδρύματος της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation) και της Coca-Cola στην Ελλάδα, που έχει δεσμευτεί να επενδύσει σε προγράμματα που δημιουργούν επαγγελματικές ευκαιρίες για τους νέους της χώρας μας.

Σε μία εποχή που τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα πλήττουν ένα μεγάλο μέρος των νέων σε όλο τον κόσμο, η Σχολή Επιχειρηματικότητας έχει ως στόχο να τους εμπνεύσει, υπογραμμίζοντας ότι η ενίσχυση του νεανικού επιχειρείν αποτελεί μία διέξοδο, ώστε οι νέοι να συνεχίσουν να πιστεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Το ταξίδι της Σχολής Επιχειρηματικότητας κάνει δεύτερη στάση στο Βόλο 04 έως 08 Δεκεμβρίου.

Μέσα στο 2018, η Σχολή θα επισκεφτεί επίσης την Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Κατά την διάρκεια της κάθε Σχολής, οι επίδοξοι επιχειρηματίες θα χωριστούν σε ομάδες, ώστε να εμπνευστούν και να οργανώσουν το δικό τους business plan. Με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής εβδομάδας, οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στην κριτική επιτροπή, η οποία θα αναδείξει τη νικήτρια ομάδα.

Οι συμμετέχοντες, καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος της Σχολής, θα συνεργαστούν με επιτυχημένους επιχειρηματίες που θα τους καθοδηγήσουν αλλά και θα μοιραστούν τα μυστικά επιτυχίας τους μαζί τους. Τον σημαντικό ρόλο του μέντορα θα αναλάβουν, μεταξύ άλλων, ο κος Θάνος Γεραμάνης, Partner & Country Manager της blueground, η οποία μέσα σε 4 χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 600 ιδιοκτητών ακινήτων, ενώ έχει υποδεχθεί χιλιάδες εταιρικούς επισκέπτες, η κα. Μελίνα Ταπραντζή, Πρόεδρος της WiseGreece, της μη

κερδοσκοπικής κίνησης που έχει ως στόχο την προώθηση των ελληνικών προϊόντων μικρών παραγωγών, για δεύτερη χρονιά η κα Μάγγυ Κόντου, συνιδρύτρια & Head of Operations της SimpleApps, εταιρεία που αναπτύσσει υψηλής ποιότητας εφαρμογές, και ο κος Χρήστος Αλεφάντης, Διευθυντής Σύνταξης του πρώτου ελληνικού περιοδικού δρόμου «Σχεδία», που στόχο έχει την ένταξη των ανέργων και κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων στην κοινωνία. Τέλος, το παρόν θα δώσουν η Διάνα Βουτυράκου και ο Στέφανος Πουλίδης, ιδρυτές της Unique Minds αλλά και συμμετέχοντες της Σχολής της Αθήνας το 2016, που επιστρέφουν , ως ομιλητές αυτή τη φορά, για να περιγράψουν τη δική τους εμπειρία ως μαθητές της Σχολής αλλά και τα πρώτα τους βήματα στο στήσιμο της δικής τους εταιρείας.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη Σχολή Επιχειρηματικότητας σε Αθήνα ή Βόλο, μπορούν να επισκεφθούν το www.entrepreneurshipschool.com και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

www.entrepreneurshipschool.com

www.facebook.com/thinkvounaentrepreneurshipschool

https://twitter.com/entreprnschool

https://www.linkedin.com/companv/thinkyouna

 

Σχετικά με το Entrepreneurship School

To Entrepreneurship School διοργανώνεται από το 2011 σε ετήσια βάση στις Βρυξέλλες και το Χονγκ Κονγκ, ενώ προσφάτως έχει επεκταθεί στη Μαδρίτη, το Ναϊρόμπι, το Μιλάνο, τη Γενεύη και την Αθήνα. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 500 νέοι από όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με επιτυχημένους επιχειρηματίες και να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. «Καθηγητές» έχουν υπάρξει, μεταξύ άλλων, ο ιδρυτής του Wall Street Institute International, και η συνιδρυτής της TOMTOM, ενώ το Entrepreneurship School συνεργάζεται επίσης με τις εταιρείες Google, Huawei, Amway, The Coca-Cola Company, καθώς και με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σχετικά με τη ThinkYoung:

Η ThinkYoung είναι το πρώτο think tank που εστιάζει στους νέους. Ιδρύθηκε στις Βρυξέλλες το 2007, και διατηρεί γραφεία στη Γενεύη και το Χονγκ Κονγκ. Είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, με στόχο να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τους νέους, μέσω της διεξαγωγής υψηλής ποιότητας έρευνας για τις απόψεις των νέων ανθρώπων, και της συμμετοχής τους στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Με βάση την έρευνα, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και εργαστήρια για την κατάρτιση των νέων, ώστε να τους παράσχει τα εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να έχουν θετικό αντίκτυπο στους χώρους και τις κοινωνίες όπου δραστηριοποιούνται.

Περισσότερα


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR