Νέα

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

 • Αρχική
 • Νέα
 • Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ξεκινά το πρόγραμμα μαθητείας αποφοίτων ΕΠΑΛ

 • Aug 04, 2017

Σύμφωνα με το νέο θεσμό της μαθητείας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και στους χώρους εργασίας επιχειρήσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα μπορούν να απασχολούν μαθητευόμενους (απόφοιτους ΕΠΑ.Λ.) για τέσσερις μέρες κάθε εβδομάδα για ένα (1) σχολικό έτος που αντιστοιχεί σε εννέα (9) μήνες.

Η αμοιβή, συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων ασφαλιστικών εισφορών, που θα καταβάλλεται από την επιχείρηση - φορέα όπου πραγματοποιείται το πρόγραμμα της Μαθητείας, θα είναι 9,35€. Η επιχείρηση οφείλει να αμείβει τους συμμετέχοντες σε μηνιαία βάση.

Περισσότερα


Πληροφορίες για τον εξωδικαστικό μηχανισμό από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 • Aug 04, 2017

Ανακοινώνεται ότι οι 20 συντονιστές για την Περιφέρεια Θεσσαλίας αναφορικά στον εξωδικαστικό μηχανισμό για τη ρύθμιση οφειλών των επιχειρήσεων, έτσι όπως έχουν οριστεί μέσω κλήρωσης από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους είναι οι: Χαρίκλεια Τάντου, Ελένη Μαλλιαρού, Στέργιος Ταμπακιώτης, Βασίλειος Φουντανόπουλος, Ευγενία Κοντέλη, Ευαγγελία Νικολάου, Χρυσός Βάϊος Σπανιάς, Φραντζέσκα Γιαννίση, Αγορίτσα Γκισάκη, Απόστολος Ζιώζιας, Ιωάννα Αβδελλίδου, Παρασκευή Παπανικολάου, Ευλαλία Γιακειμή, Μαρίνα Αρσενοπούλου, Βασιλική Τσαρναβά, Μαρία Ζουλούμη, Ελένη Κατσικαβέλα, Γεωργία Κοτρώνη, Χάρις Καροτσάκη, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, Αγγελική-Αννα Κέλλα.

Περισσότερα


"Συστράτευση όλων για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας"

 • Jul 27, 2017

Με αφορμή «χτύπημα» αντιεξουσιαστών κατά εταιρειών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό για την επέκταση της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Νέο πλήγμα χθες για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, καθώς τεχνικές εταιρείες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό για την επέκταση της Πολυτεχνικής Σχολής έγιναν στόχος αντιεξουσιαστών.

Περισσότερα


ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 • Jul 18, 2017

 

Σε νέα τεχνολογική εποχή περνούν τα Επιμελητήρια προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στα μέλη τους και ανοίγοντάς τους έτσι εύκολους δρόμους, τόσο για τη χρηματοδότησή τους από κοινοτικά και άλλα προγράμματα όσο και για την ανάπτυξή τους στη σύγχρονη εποχή της εκπαίδευσης. Πιο συγκεκριμένα, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων προσφέρει στο σύνολο των Ελληνικών επιχειρήσεων-μελών των Επιμελητηρίων δύο νέες πρωτοπόρες τεχνολογικά υπηρεσίες. Πρόκειται για την υπηρεσία εύρεσης επενδυτικών προγραμμάτων και την υπηρεσία ηλεκτρονικής (εξ αποστάσεως) εκπαίδευσης.

Περισσότερα


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην 82η Δ.Ε.Θ.

 • Jul 07, 2017

Μετά την επιτυχημένη παρουσία στην περυσινή 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το Επιμελητήριο Μαγνησίας συνεχίζοντας τις δράσεις του με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων – μελών του και την προώθηση των τοπικών προϊόντων, αποφάσισε να συμμετάσχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από 9 έως και 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Περισσότερα


Μείωση της φορολογίας στους μικρομεσαίους ο πρώτος στόχος της κυβέρνησης ΝΔ τόνισε ο Κώστας Καραμανλής από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 • Jul 07, 2017

Βασικός στόχος της αυριανής κυβέρνησης της ΝΔ η άμεση μείωση φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών, σημείωσε σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουλίου, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Νομού Σερρών της ΝΔ κ. Κώστας Καραμανλής.

Περισσότερα


«Επανάσταση στην αγορά του πνευματικού δικαιώματος» η συμφωνία με την ΚΕΕ

 • Jul 05, 2017

Για συμφωνία-σταθμό όπου το τίμημα για τα πνευματικά δικαιώματα θα είναι στο ήμισυ από αυτά που πλήρωνε ο χρήστης παλαιότερα έκανε λόγο στην σχετική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουλίου, παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού Συλλογικής  Διαχείρισης «Αυτοδιαχείριση» κ. Γιάννη Γλέζου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Περισσότερα


Ημερίδα για τα πνευματικά δικαιώματα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

 • Jun 29, 2017

Υπεγράφη την Τετάρτη 13 Ιουνίου η πρώτη σύμβαση με συλλογική διαπραγμάτευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος  με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων «Αυτοδιαχείριση».

Με τη συμφωνία αυτή, οι επιχειρήσεις-μέλη των Επιμελητηρίων που είναι υπόχρεοι πληρωμής πνευματικών δικαιωμάτων θα καταβάλλουν λιγότερα χρήματα, ενώ και οι δικαιούχοι δημιουργοί θα εισπράττουν περισσότερα από όσα όταν τον χώρο καταδυνάστευε η ΑΕΠΙ.

Για την πληρέστερη ενημέρωση  των μελών του Επιμελητηρίου, το Επιμελητήριο Μαγνησίας πραγματοποιεί ημερίδα για το θέμα την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Περισσότερα


Σχολή Τουρισμού στην Θεσσαλία χρηματοδοτεί το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 • Jun 21, 2017

Τη δημιουργία Σχολής Τουρισμού με την χρηματοδότηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας που στόχο θα έχει την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών τουρισμού πρότεινε κατά την τοποθέτησή του στην κλειστή συνάντηση εργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων το πρωί της Τετάρτης 21 Ιουνίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης.

 

Περισσότερα


«Επιδημία» κλοπών στην παλιά εθνική οδό καταγγέλλει το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 • Jun 14, 2017

«Επιδημία» κλοπών καταγράφεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος από το κομμάτι «Βερτζίνη» μέχρι την αντιπροσωπεία Αργυρόπουλος,

με τους επαγγελματίες να αντιμετωπίζουν πλέον σημαντικό πρόβλημα με τις επιχειρήσεις τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή δραστηριοποιούνται περίπου 45 επιχειρήσεις που βάλλονται από το φαινόμενο σε καθημερινή σχεδόν βάση.

Γι’ αυτό και άλλα ζητήματα ενημέρωσαν το πρωί της Τετάρτης στη συνάντηση που είχαν στο Αστυνομικό Μέγαρο με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Ιωάννη Τόλια, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Καραλής και ο Πρόεδρος του Μεταποιητικού Τμήματος του φορέα, κ. Μιχάλης Σπανός.

Περισσότερα


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR